maandag 14 september 2015

Succesvolle Talentenveiling Hervormde gemeente Kockengen

Op dinsdag 8 september is er een talentenveiling gehouden in gebouw de Regenboog aan de Wagendijk. De veiling is georganiseerd omdat er voor de kerkvoogdij de komende jaren veel kosten komen voor het onderhoud van het kerkgebouw op het Kerkplein in Kockengen. Als eerste moet het metsel-, voeg-, en loodwerk aan de topgevels hersteld worden. Kosten € 10.500,- , daar hoopt het kerkbestuur nog wel subsidie voor te krijgen. Ook het kerkdak moet gebeuren in de toekomst en de kosten daarvoor worden beraamt op
275.000,-

Een aantal enthousiaste gemeenteleden organiseerden de talentenveiling. Nog veel meer enthousiaste gemeenteleden stelden talenten beschikbaar, zo waren er hulp voor in de tuin, oppas, etentjes, taarten en andere baksels, boottochten met grote en kleine boten, Heicopse snoekbaars, kippen en nog veel meer. Groot en klein zette zich in. Op de veilingavond was er veel belangstelling en werden de talenten met zeer veel genoegen aangeprezen door veilingmeester Sam Versloot. De bieders lieten zich horen en er werd door jong en oud flink geboden. Het eind resultaat is dan ook echt om dankbaar voor te zijn. Er is € 5.102,- opgehaald. En er gaan veel mensen leuke dingen met elkaar doen zoals bijvoorbeeld een schilderworkshop of nachtvlinderen of toeren in een Mazda MX-5. Namens de organisatie nogmaals iedereen heel hartelijk bedankt!

Er komt nog een mooie actie. Op zaterdagavond 17 oktober is er een psalmzangavond met bovenstem in de Hervormde kerk in Kockengen. Iedereen is dan van harte welkom, er zal dan ook een collecte gehouden worden t.b.v het kerkdak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten