donderdag 17 september 2015

Natuur-ommetje voor de jeugd bij de Natuurgroep Kockengen



Natuur-ommetje voor de jeugd.

Het wordt weer de hoogste tijd voor een natuur-ommetje. Dat is al weer even geleden. Na de vakanties pakken we nu de draad weer op.
We organiseren zaterdag 19 september een natuur-ommetje voor de jeugdige natuurliefhebbers naar natuurgebied de Waverhoek in Waverveen. Daar zijn we wel vaker geweest, maar is altijd de moeite waard. Zeker om soorten te leren. Ook ouders zijn uiteraard van harte welkom. Graag zelfs een paar voor vervoer naar de locatie. Als u meegaat dan graag even doorgeven aan Gerard van Zuijlen via e-mail gerard.van.zuylen@natuurgroepkockengen.nl .
Tijdens deze excursie gaan we op zoek naar water- en moerasvogels. In deze tijd van het jaar zijn veel vogels op trek of bereiden zich daar op voor. Daarom is er een grote kans dat we er leuke waarnemingen doen. Als je een verrekijker hebt moet je die zeker meenemen. We hopen op goed weer. Doe wel laarzen aan.
We vertrekken om 09.00 uur met de auto vanaf het Driestammenplein. Rond 12.30 uur verwachten we weer terug te zijn. De reiskosten bedragen € 1,50 per persoon. (afrekenen met de chauffeur)
De Natuurgroep Kockengen organiseert dit jaar regelmatig van dit soort korte excursies (natuur-ommetjes).

Kijk voor de data op : www.natuurgroepkockengen.nl of neem voor meer informatie contact op met ben.van.der.horst@natuurgroepkockengen.nl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten