donderdag 17 september 2015

Geslaagd schutterstoernooi en barbecue bij ESDO

Op zaterdag 12 september was het weer tijd voor de jaarlijkse verenigingsbarbecue. Met deze barbecue wil het bestuur van ESDO alle leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen.
Een groep van ongeveer 130 mensen had zich voor de barbecue opgegeven en na de speech van voorzitter Sebastiaan Verbruggen was het tijd om het vlees op de barbecue te leggen. Er waren eerder die dag al veel voorbereidingen getroffen waardoor er heerlijke salades, sauzen en broodjes op tafel stonden. Ook voor, tijdens en na de barbecue hebben er weer veel vrijwilligers geholpen. Mede dankzij hun inzet kan er teruggekeken worden op een leuke, gezellige en geslaagde avond!






Tijdens de barbecue was er ook tijd om met alle spelende leden, niet-spelende leden en ouders een schutterstoernooi te houden. In verschillende poules werd er door 56 deelnemers flink gestreden. Er was een poule voor de allerkleinste, een recreantenpoule en een seniorenpoule. In de spannende finale van de seniorenpoule, waarin veel mooie doelpunten werden gemaakt, wisten Sabrina en Marleen van Niels en Arnoud te winnen. En waren zij de winnaars van deze poule. In de kinderpoule heeft iedereen gewonnen, en was er voor iedereen wat lekkers. In de recreantenpoule waren Xavier en Bradley met vier gewonnen partijen de sterkste. De ouder-kindpoule waren Cardin met vader Jos de besten met drie gewonnen partijen.
De organisatie wil al de vrijwilligers en sponsoren bedanken en hoopt ook het komende seizoen weer op alle leden, vrijwilligers en sponsoren te kunnen rekenen, om er met zijn allen weer een mooi seizoen van te maken.


Foto's: Gijs Kleinveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten