maandag 6 juni 2016

Zaterdag 11 juni: Rabo Fietstocht Rijn en Veenstromen


Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht. Dit jaar alweer voor de derde keer! Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 30 en 100 km door het Groene Hart. En dit jaar ook een speciale (gezins)route van 12 km.Vast bedrag per kilometer
Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag. 12 kilometer levert een bedrag op van € 5, 30 kilometer € 10 en 100 kilometer zelfs € 25. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dan kan dit ook dit jaar door twee maal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van € 10!Samenwerking
In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC De Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De Verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.

Startpunten en stempelkaarten
Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht, Woerden, Zegveld, Bodegraven en Kockengen. U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waarvoor u fietst. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart, met de benodigde stempels, in. Het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd aan een vereniging, stichting of school naar keuze bedraagt € 750. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren. Vrienden, familie, buren, kennissen, iedereen is welkom!

Lokale ondernemers
Er kan gestart worden vanaf de drie kantoren in Woerden, Bodegraven en Mijdrecht. Maar ook op het Kerkplein in Kockengen en bij Gasterij De Milandhof in Zegveld. Onderweg hebben de deelnemers de gelegenheid om een kop koffie te drinken en allerlei lekkers te nuttigen bij lokale ondernemers die hun bedrijf of horecagelegenheid openstellen.

Deelnemerslijst
Aanmelden als fietser is niet nodig. U kunt deze dag gewoon komen fietsen. Alleen verenigingen, stichtingen en scholen uit de regio die hun kas willen spekken, moeten zich aanmelden, zodat ze op de deelnemerslijst komen te staan waarvoor gefietst kan worden.

Heeft u er al zin in?
Fiets dan gezellig met ons mee! Een heerlijk dagje fietsen, een kopje koffie bij de start en tegelijk geld verdienen voor uw vereniging, stichting of school: Dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee? 
Schrijf uw vereniging, stichting of school nu in en start met promotie!

Volg ons ook via:
• Twitter@RabobankRV #RVFT2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten