dinsdag 7 juni 2016

Fietsdriedaagse Join Our Mission groot succes

 Door hevige regenval met onweer startte de fietsdriedaagse van Join Our Mission ditmaal niet op maandagavond, maar er werd op dinsdag 31 mei en woensdag 1 en donderdag 2 juni gefietst. Voor de zesde keer werd er in en rond Kockengen gefietst. Start en finish waren bij de Gereformeerde kerk aan de Dreef
Iedere dag was er een korte tocht van ongeveer 10 km, bijvoorbeeld voor kinderen, en een lange tocht van ongeveer 25 km. Elke dag was er halverwege de fietstocht van 25 km een pleisterplaats, waar koffie/thee/limonade gedronken kon worden. Even pauzeren en gezellig een praatje maken. Voor de 10 km was er bij terugkomst koffie/thee/limonade. Donderdag waren er meer dan 100 deelnemers. Willem Kroon zorgde voor hulp bij pech onder weg en voor iedereen was er een appel. Na afloop kreeg iedereen een pen en desgewenst een ijsje. De 15 kinderen die mee fietsten kregen allemaal een prijs voor het oplossen van de vragen. Iedere dag was er iemand van de EHBO aanwezig.

De opbrengst van deze fietstocht is bestemd voor het 18+huis, dat Join Our Mission in Polen aan het bouwen is. Kinderen uit twee kindertehuizen in Pieszyce en Piława (Zuidwest Polen) krijgen hier de kans om na hun 18e verjaardag nog één of twee jaar door te groeien naar volwassenheid. We blijven betrokken, ook na hun 18e verjaardag.

Foto's: Gijs Kleinveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten