zondag 12 juni 2016

van 13 tot en met 17 juni de zwemvierdaagse: Drukke tijden met veel activiteiten in De Koet


Het zijn drukke tijden in Zwem- en recreatiepark De Koet. De laatste week was het mooi weer, en dan komen er veel kinderen zwemmen. Vanaf vorige week zondag kwamen er regelmatig meer dan 300 bezoekers zwemmen. Afgelopen vrijdag was er de eerste kindertriatlon. Het bleek een groot succes. (later meer). Vanaf maandag is er in De Koet de nationale zwemvierdaagse. Van maandag tot en met vrijdag hebben belangstellenden de kans vier avonden te zwemmen voor een fel beheerde medaille. Iedere avond is er een verrassing, van een ijsje tot snoep.
Jong en oud kunnen tien of twintig baantjes zwemmen. Iedwereen die een diploma heeft kan meedoen. Ook kinderen die bij De Koet A-zwemlessen volgen mogen onder begeleiding van een ouder deelnemen.
Vierdaagse zwemmers zijn dagelijks welkom van 17:00 tot 19:00 uur. (Starten kan dus ook op dinsdag). Houd er rekening mee dat er ook bij de zwemvierdaagse gewoon een geldig toegangsbewijs nodig is.
Dit houdt in dat als je niet in het bezit bent van een abonnement er naast de vierdaagsekaart ook vier avondkaartjes in rekening gebracht worden.

Foto's: Gijs Kleinveld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten