vrijdag 13 juni 2014

Tien jaar Kunst & Koffie in Kockengen

KOCKENGEN – Kunst & Koffie bij Abrona in de Nieuwstraat in Kockengen bestaat tien jaar. Dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Vorige week was er feestweek. Van 3 tot en met 6 juni waren er leuke acties.

Maandag 2 juni is al het personeel een dag naar de Efteling geweest. Met een bus werd er richting Kaatsheuvel gereisd. Het was een prachtige zonnige dag en iedereen heeft zich prima vermaakt. Bij terugkomst wachtte een verrassing. Een schoonmaakbedrijf had als cadeau heel Kunst & Koffie een voorjaarsschoonmaak gegeven.
De hele week kan er een verassings koffie/thee genuttigd worden met feestelijke lekkernijen. Woensdag waren gasten, (oud)cliënten en hun verwanten, (oud)collega's, dorpsbewoners en iedereen die iets met K&K heeft welkom om een ijsje te komen eten. Er was een accordeoniste voor een vrolijke noot en heel K&K was mooi versierd. Cliënten Gwendela en Stefanie stonden achter de ijskraam om ijsjes uit te delen aan iedereen. Later in de middag werd er een toast uitgebracht en werden cliënten Coby en Jacqueline in het zonnetje gezet omdat zij tien jaar werkzaam zijn bij Kunst & Koffie. Er werd kort teruggeblikt op de afgelopen jaren en geproost op een mooie toekomst. Vrijdag was er een eetcafé met feestelijk tintje. Buiten werd er een barbecue gehouden.


Tekst: Gijs Kleinveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten