woensdag 11 juni 2014

Fietsen voor 18+ huis Join Our Mission

 KOCKENGENDe 110 deelnemers aan de avondfietsdriedaagse van Join Our Mission vorige week in Kockengen, roemden de mooie fietsroutes en de gezellige koffiestops onderweg, waar een kopje koffie of thee met wat lekkers klaarstond. Het weer was ideaal en iedereen genoot van de fietsrit.

Speciaal voor gezinnen was er een tien kilometertocht en deelnemers die dat te kort vonden, fietsten 25 kilometer per avond. De start en finish waren bij de Gereformeerde kerk in Kockengen. Kinderen die mee fietsten konden deelnemen aan 

een puzzelopdracht. Iedere avond moesten er letters verzameld worden en met die letters kon een zin gemaakt worden. Voor de goede oplossingen waren er prijsjes die werden gesponsord door fietswinkel Kroon uit Portengen. Tien kinderen ontvingen een prijs. Voor alle fietsers was er als herinnering een medaille met het logo van Join Our Mission. Donderdagavond was de laatste stempelpost bij Abrona Kunst & Koffie. De plaatselijke EHBO-vereniging was belangeloos achterwacht voor eventuele hulp. De opbrengst van de fietstocht is bestemd voor het 18+huis, dat Join Our Mission in Polen aan het bouwen is. Kinderen uit twee kindertehuizen in Pieszyce en Piława (Zuidwest Polen) krijgen hier de kans om na hun 18-de verjaardag nog één of twee jaar door te groeien naar volwassenheid. Join Our Mission blijft betrokken, ook nadat de kinderen uit de kindertehuizen 18 jaar zijn geworden. Er is nog veel geld nodig om het huis af te kunnen bouwen.

Tekst en foto's Gijs Kleinveld


Geen opmerkingen:

Een reactie posten