zondag 15 juni 2014

Praat mee over het waterbeheer rond Kockengen en Gerverscop

KOCKENGEN – Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden houdt vier informatieavonden over de uitvoering van het watergebiedsplan Kamerik en Kockengen. Tijdens de avonden staan de nog aan te pakken polders rond Kockengen en Geverscop centraal. De avonden worden gehouden in Zaal Het Lokaal in Kockengen.

Op maandag 16 juni is er een avond over de polders Breudijk, Gerverscop en Klein Houtdijk.
Op donderdag 19 juni is er een avond over de polder Spengen.
Op donderdag 26 juni is er een avond over de polders Portengen en Kortrijk.
Op dinsdag 1 juli is er een avond over de polder Kockengen, de bebouwingslint Wagendijk.
Belangstellenden zijn welkom in Zaal Het Lokaal, Voorstraat 28 in Kockengen. De avonden beginnen om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open.

Doel van de avonden

Het waterschap gaat met belangstellenden in gesprek over de algemene stand van zaken van het watergebeidsplan Kamerik en Kockengen en nieuwe ontwikkelingen. Het belangrijkste thema op de avonden betreft hoogwatervoorziening, bedoeld om kwetsbare funderingen te beschermen tegen de noodzakelijke peilverlaging in de polder. Verder komen de versobering van het watergebiedsplan, onderzoek naar de toestand van funderingen en inrichtingsmaatregelen aan bod.
Voor meer informatie: projectbeheerders Peter Hesen 06 15068420 of Esther Kleinveld 06 15068444 of kijk op de website destichtserijnlanden.nl


Foto: Gijs Kleinveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten