zondag 5 oktober 2014

Gezelligheid troef op jaarlijkse Bazar ijsclub De Volharding

 PORTENGEN - De jaarlijkse Bazar van ijsclub De Volharding werd zaterdag, 4 oktober, in een grote loods aan de Nijverheidsweg in Portengen gehouden. ’s Middags was er voor de kinderen onder meer bingo, roulette en traditiegetrouw het Rad van Avontuur met veel fraaie prijzen. ’s Avonds waren er onder het genot van een hapje en drankje schitterende prijzen te verdienen bij de schiettent, roulette en wederom het Rad van Avontuur.
 
 De Bazar van de ijsclub is in Portengen niet meer weg te denken. Veel bewoners van het buurtschap en ook uit omliggende dorpen gaan er ieder jaar naar toe. Niet perse voor de prijzen. Maar meer om een praatje te maken met oude bekenden, een biertje of wijntje te drinken en vooral veel plezier maken. Eigenlijk is de bazar van ijsclub Portengen ieder jaar een soort reünie.
 Bij het rad van avontuur werd de pony gewonnen door Christiaan de Leeuw. Theo van Sligtenhorst won een fraaie turbo step. Bij het schieten was de eerste prijs voor Wim van Vliet. De kettingzaag was voor Vincent den Boer. De organisatie was erg tevreden. 'Wij kijken terug op een geslaagde Bazar met heel veel gezellige mensen die wij allemaal bedanken voor hun komst.'
Tekst en foto's: Gijs Kleinveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten