maandag 8 juni 2015

Advies klankbordgroep Kockengen Waterproof aan Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Vorige week publiceerde de klankbordgroep Kockengen Waterproof een advies aan de gemeente voor volgende fasen van het Kockengen Waterproof-project. Deze week stuurde de klankbordgroep een advies uit aan Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. U kunt hier dit advies lezen.

Na de wateroverlast in oktober 2013 en juli 2014 heeft Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) een projectteam geformeerd voor de waterhuishouding in Kockengen en omliggende polders. Samen met de klankbordgroep Kockengen Waterproof is een evaluatie uitgevoerd naar de oorzaken. Daarbij zijn er nauwgezet maatregelen uitgewerkt om wateroverlast in de nabije toekomst zoveel mogelijk te voorkomen en/of te beperken. Het projectteam heeft de maatregelen middels een rapport aan het dagelijks bestuur van HDSR voorgelegd. De klankbordgroep heeft dit rapport beoordeeld en het dagelijks bestuur hierover in een brief aanbevelingen gedaan.

Het volledige advies is via de website van het Dorpscomité te lezen.



Over de klankbordgroep Kockengen Waterproof

De klankbordgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging, agrariërs, Natuurgroep Kockengen, bewoners, woningbouwstichting, brandweer en dorpscomité.

Foto: Gijs Kleinveld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten