donderdag 11 juni 2015

16 juni: Adrie de Lange hart van Holland Loop


Op dinsdag 16 juni vindt de derde editie van de Adrie de Lange Hart van Holland Loop plaats in Kockengen. De voorgaande edities waren succesvol en de organisatie kijkt al weer reikhalzend uit naar dit sportieve en gezellige evenement.
Ook dit jaar is er de mogelijkheid tot voorinschrijven op de website. De voorinschrijving opent op 1 maart en is geopend tot een paar dagen voor de loop. Als er nog plek is, zal er op de dag zelf ook nog gelegenheid zijn tot inschrijven. Er worden 2 verschillende afstanden gelopen; 5,3 km en 10 km. Ook wordt er weer een jeugdloop georganiseerd voor basisschoolkinderen met 2 verschillende afstanden.

De voorinschrijving voor de Adrie de Lange Hart van Holland Loop op 16 juni 2015 is geopend! Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden; 5,5 km en 10 km. Deelname bedraagt bij voorinschrijving voor beide afstanden € 7,00. De voorinschrijving sluit een paar dagen voor de loop. Afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen is er op de dag van de loop ook nog een mogelijkheid tot inschrijven.

Kijk voor meer informatie Op www.lbnk.nl of www.hartvanhollandloop.net

Tekst en foto: LbnK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten