maandag 18 mei 2015

ESDO Kamp groot succes


Op woensdag 13 mei vertrok korfbalvereniging ESDO met de oudste jeugd naar Lunteren voor het jaarlijkse grote-kamp. De weersvoorspellingen voor de donderdag en vrijdag waren schitterend dus niets kon het Viking kamp in de weg staan.


Omstreeks 19.00 uur stonden de Vikingen, auto's, aanhangers vol met tassen, korfbalpalen en natuurlijk de noodzakelijke versnaperingen gereed voor vertrek. Nadat we aangekomen waren in Lunteren en iedereen zijn slaapplekje gevonden had, konden we het bos in voor een actief avondspel.

 Na een korte nacht gingen we op donderdagochtend naar Zeist om mee te doen aan het Hemelvaarttoernooi. Het weer was mooi en er hing een gezellige sfeer op het veld ook al waren de wedstrijden redelijk zwaar. Zeker de D jeugd had het erg moeilijk, omdat zij in een poule waren ingedeeld met allemaal hoofdklasse teams. De ander teams moesten er ook wel aan trekken maar wisten hier een daar nog wel wat wedstrijden te winnen.

Veder werden tijdens het kamp verschillende activiteiten georganiseerd. Zo werden de kinderen vermaakt met een echte Vikingen-quiz, levend Ganzenbord, een sportdag, kampvuur en natuurlijk werden op vrijdagavond de dropping gehouden. Het was een erg spannende tocht waarbij de stembanden enkele keren flink getest werden.


Na drie korte nachten werden op zaterdagochtend alle spullen weer ingepakt en opgeruimd en rond 12:30 uur arriveerde iedereen weer in Kockengen. Aan de vermoeiende koppies en verhalen te horen hebben de kinderen genoten en kan ESDO terugkijken op een zeer geslaagde activiteit.

Foto's: Arnoud van Otterloo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten