zondag 5 april 2015

Zaterdagavond 18 april: Blaasmuziek in de polder

Ook dit voorjaar is het Kockengens Blazers Ensemble van plan vrolijke deuntjes over de velden rondom het dorp Kockengen uit te strooien:
Op zaterdagavond 18 april aanstaande treden de koper- en saxofoonbespelers voor het voetlicht op een locatie, die wat verder van de dorpskern gelegen is: de boerderij van de familie Segers, Wagendijk 1 wordt tot gehoorzaal omgetoverd. Met maximaal 80 bezoekers in de ruimte te vullen, dus voor de liefhebbers is het zaak snel te beslissen en uw kaartje alvast te reserveren bij Janneke Romijn of bij Johan & Wimke de Graaf.
Normale toegangsprijs is € 2.50, maar alle donateurs hebben gratis toegang nadat ze hun komst aangekondigd hebben bij bovengenoemde dorpsbewoners of via jannie.romijn@gmail.com
Onze dirigent Christiaan van der Weij heeft een keuze uit diverse muziekbibliotheken gemaakt om tot een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor deze avond te komen,

Van Disney tot the Sound of Music

Dit jaar zullen niet alleen de “ oude” vertrouwde blazers van zich laten horen, maar zullen verschillende nieuwe/jonge muzikanten de sterren van de hemel spelen in hun eerste officiële concert voor een enthousiast publiek van papas, mamas, broers, zussen, opaas en omaas en nog vele anderen. Maar let wel: VOL IS VOL!


De jaarlijkse verloting met wederom prachtige prijzen wordt al in het diepste geheim voorbereid; de enveloppen gevuld en de cadeau’s ingepakt: vergeet uw portemonnee niet. Consumpties zijn tijdens de pauze en na afloop bij Koos en Thea aan de bar te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten