maandag 20 april 2015

Tweede herenteam Cratos kampioen!

In een bomvolle sporthal van Kockengen werd het tweede herenteam van Cratos in de volleybalcompetitie kampioen in de vierde klasse.
Het team uit Kockengen speelde het eerste seizoen in de reguliere competitie er verraste vriend en vijand. Aanvankelijk was de doelstelling eindigen bij de eerste vier, maar rond de Kerst werd het doel bijgesteld. 'We gaan voor het kampioenschap' werd er afgesproken. Het vieren van carnaval leek roet in het eten te gooien. Immers er werd onnodig een punt verloren. Echter de mannen uit Kockengen herstelden zich uitstekend. Er werd niet meer verloren en het aantal 4-0 overwinningen was erg groot. Na afloop waren er lovende woorden van de voorzitter en bloemen van
Lisanne Nab.De spelers: Steven van Selm, Danny Spithoven, Bart Nab, Raymond Spithoven, Jerry van Vliet, Wim van Selm, Frank de Bruin en Dirk Jan Ruiter, bijgestaan door Hendrik Jan van der Leeden en Jeroen Meiburg op veel trainingen, hebben hard gewerkt het doel te bereiken. Het team richt zich vanaf heden op de nieuwe competitie in de derde klasse.
Tekst en foto's: Gijs Kleinveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten