zaterdag 25 april 2015

Koningsspelen bij peuterspeelzaal Spelen op de Kaai

 Woensdagochtend 22 april waren er voor de peuters van spelen op de kaai en alle andere belangstellenden uit Kockengen Koningsspelen. De sfeer zat er vanaf het begin goed in. De kinderen kwamen met hun ouders, opa’s en oma’s naar de speelzaal waar de spelletjes klaar stonden. Ook bekenden uit het dorp kwamen op het feest af, het was de hele ochtend een gezellige drukte.

Voor ieder spel dat de kinderen deden mochten zij een sticker plakken op een koningsspelen-diploma. Er was van alles te doen; blikken gooien, schminken, koningsdagmuts maken, cake versieren, kruiwagenrace, lopen over een speciaal looppad, eendjes vangen, pitten zakjes gooien door het gatenbord en snoep happen. Tussendoor was er nog tijd om even te springen op de trampoline of lekker in de zandbak te spelen. De kinderen konden er geen genoeg van krijgen. 

 Voor de ouders was er met een kopje koffie of thee in de hand gelegenheid om eens lekker bij te kletsen met alle bekenden die langs kwamen. Voor de kinderen naar huis gingen kon er nog een ballon gegrabbeld worden.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten