zondag 5 april 2015

Nieuwe jacks en shirts voor dames 3 LT Kockengen

Het derde damesteam van de vrijdagavond competitie van LT Kockengen heeft nieuwe jacks en shirts gekregen van sponsor Versteegh Automotive uit Nieuwer Nieuwer Ter Aa. Voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd werd sponsor Maarten Versteegh bedankt met een fraai pakket met heerlijke hapjes en drankjes.

Vrijdagavond speelde dames 3 thuis de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen een damesteam van De Ronde Vener uit Mijdrecht. Echter door blessures bij de ploeg uit Mijdrecht konden er maar drie partijen gespeeld worden in plaats van vier. LT Kockengen begon dus met een 1-0 voorsprong aan het duel. De eerste partij werd gespeeld door Aafke Berk en Suzanne Kramer, die het duel wonnen met 6-1, 6-1. De tweede partij werd gespeeld door Josine Versteegh en Elsa Veenis. Na een spannende pot werd er helaas verloren met 5-7, 1-6. De laatste partij moest gewonnen worden om de winst te pakken. Aafke Berk en Marisa Thomas wonnen met 6-1, 6-1. De eerste competitieavond is succesvol verlopen met een 3-1 eindstand voor de thuisploeg. Volgende week speelt het derde damesteam uit tegen Heksenmeppers in Oudewater.
Dames 3 LT Kockengen: Josine Versteegh, Suzanne Kramer, Elsa Veenis, Aafke Berk, Marisa Thomas. Sponsor: Maarten Versteegh. Niet aanwezig: Puck Vermeulen.

Tekst en foto's Gijs Kleinveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten