zondag 1 februari 2015

Verenigingenspel in Kockengen op zaterdag 7 maart in Overdorp



Op zaterdag 7 maart organiseert de Ondernemersvereniging Kockengen voor de vierde keer het Verenigingenspel. Een jaarlijks terugkerend spel waarmee geld verdiend kan worden voor verenigingen of andere goede doelen. Tijdens het spel moeten kennisvragen beantwoord worden. De vragen gaan over wetenswaardigheden uit het dagelijks leven. Zo zijn er vragen over sport, muziek, politiek, eten, natuur, cultuur, BN-ers, het koninklijk huis, nieuws. Ook zijn er vragen over Kockengen.
Iedereen kan meedoen, Je speelt met een groepje van vier personen namens een vereniging of stichting, zoals sport-, muziek- en natuurverenigingen, maar het kan ook voor je school. Met meerdere teams inschrijven mag. Ja kunt ook met familie of bedrijf een team vormen.
Zaterdag 7 maart om 20.00 uur in Overdorp in Kockengen. Het spel begint klokslag 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom voor koffie of thee.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via email naar: info@adriedelange.nl met; 1. de naam van het team, 2. naam en telefoonnummer van een contactpersoon van het team en 3. de namen van de drie andere teamleden. Deelnemers kunnen zich ook in de winkel van Adrie de Lange opgeven. De inschrijfkosten bedragen € 25,00 per team. Geef je snel op. VOL = VOL.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten