woensdag 14 mei 2014

Expositie 'Post 50' bij ArtStates


Op 24 en 25 mei is bij ArtStates te Harmelen de expositie ‘Post 50’ te zien. ArtStates is een atelier voor kunst en video dat met regelmaat open studio’s houdt. Deze keer heeft videokunstenaar Robin Weijers een expositie samen met Carla Weijers. Zij maakt grote acrylschilderijen. Post 50 geeft de kunstzinnige stand van zaken na meer dan 50 jaar creativiteit bij moeder en zoon Weijers.

De grote acrylschilderijen van Carla Weijers (75) worden getoond in samenhang met videokunst van Robin Weijers (50). Zo is er onder meer de film ‘een spannende zoektocht’ te zien, waarin het creatieve proces van beide kunstenaars tot uiting komt. Carla maakt sinds 1984 schilderijen en werkt professioneel vanuit haar atelier in Vught. Nu mijn zoon hier in Harmelen zich ook voltijds aan de kunst wijdt en de samenwerking tussen diverse kunstdisciplines propageert, wilde ik graag de uitdaging aangaan. Hoe zijn videowerk en mijn schilderijen zich tot elkaar verhouden, is een spannend gegeven”, aldus Carla.

ArtStates is op zaterdag 24 mei en zondag 25 mei geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom op Industrieweg 3 te Harmelen. Voor meer informatie: Voor meer info: Robin Weijers tel: 06-12297199 of ArtStates.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten