dinsdag 6 mei 2014

Derde editie 'Kunst in Kockengen'


Zaterdag 10 en zondag 11 mei 2014 wordt weer de kunstroute “Kunst in Kockengen” gehouden van 11 tot 17 uur. Op 15 verschillende locaties in en rond het mooie dorp Kockengen exposeren meer dan 32 amateur- en professionele kunstenaars hun nieuwste kunstwerken.

Het brede aanbod bestaat naast figuratieve en abstracte schilderijen onder meer uit videokunst, fotografie, keramiek, hoeden en viltkunstwerken. Door de grote belangstelling bij de vorige edities zijn er dit jaar ook interessante kunstenaars van buiten de regio.
De kunst is te zien op zeer diverse locaties. Als bezoeker van “Kunst in Kockengen” komt u onder meer in een galerie, ateliers en woonhuizen. Ook scholen, zorginstellingen, een rijwielhandel en een garage doen mee. Het is een afwisselende fietsbare ronde, die van Spengen via Kockengen naar Portengen gaat. Onderweg is het genieten in het prachtige Groene Hart.
Op de route kan natuurlijk iets gedronken worden of geluncht, zoals bij Abrona in de Nieuwstraat (op zaterdag), Cafetaria de Voorstraat of bij woonzorgcentrum Overdorp op de Dreef. Alle deelnemende locaties zijn herkenbaar aan de vlag van Kunst in Kockengen.

Voor meer informatie en het downloaden van de folder met route raadpleeg de site: www.kunstinkockengen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten