zondag 27 april 2014

B&B Boerderij Hazenveld wint Zoover Award

KOCKENGEN – In DeFabrique in Maarssen is dinsdag een Zoover Award 2014 in de categorie Bed and Breakfast uitgereikt aan Boerderij Hazenveld uit Kockengen.



Boerderij Hazenveld is zeer blij met de gewonnen Award: “We werken iedere dag heel hard om het onze gasten naar de zin te maken. Daarom is het extra mooi dat juist deze gasten ervoor zorgen dat ons deze mooie onderscheiding ten deel valt”. Zeker bedanken wij ook onze ‘geel/groene equipe’, onze veelal jonge medewerkers die vaak al jarenlang bij ons werken. Zij hebben met hun enthousiasme en inzet zeker bijgedragen aan deze Award!
Tijdens de uitreiking werden de beste 25 accommodaties per categorie onderscheiden met een Zoover Award 2014. In Nederland ontvingen 173 accommodaties een Award.
Overijssel won de meeste Zoover Awards, namelijk 25. Friesland is goede tweede met 24 en 22 Awards gingen naar Drenthe. Opvallend is dat er op de Wadden 19 Awards werden vergeven.
In Zuid-Holland werden de Award-winnaars het hoogst gewaardeerd met een gemiddelde
De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Nederlandse vakantiegangers beoordeelden dit jaar ruim 7500 Zoover-accommodaties.
Dit jaar worden in zestig landen Zoover Awards uitgereikt. Voor het eerst zijn er ook Awards in kleinere categorieën zoals Vakantiehuizen, Villa’s en Kastelen vergeven. De uitslagen zijn te vinden op www.zooverawards.nl.
Voor meer informatie: Marianne Hoekstra, Laag Nieuwkoop 36, 3628 GC Kockengen 030-6663372.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten