dinsdag 26 april 2016

Tweede herenteam Cratos opnieuw kampioen


Vrijdagavond hebben de mannen van het tweede herenteam van Cratos voor de tweede achtereenvolgende keer het kampioenschap in de wacht gesleept. In de sporthal van Kockengen werd Tovo met 4-0 verslagen en was de titel definitief een feit. Officieus werd het kampioenschap zaterdag 16 april in een uitwedstrijd tegen Serve in Kamerik (1-3) al behaald. Echter in theorie kon Houten nog langszij komen.

Het team uit Kockengen, dit seizoen bestaande uit: Bart Nab, Steven van Selm, Ramon Spithoven, Jeroen Meiburg, Wim van Selm, Danny Spithoven, Hendrik Jan van der Leeden, Frank de Bruin en enkele gastspelers, liet er vrijdagavond geen twijfel over bestaan wie de beste was. In een bomvolle sporthal werd de openingsset met 25-22 gewonnen. Ook in de tweede set was Cratos de opponent de baas (25-21). Zelfs in fantasieopstellingen was het team uit Kockengen niet te kloppen. De derde set werd met 25-17 in de wacht gesleept en de vierde set werd met 25-22 gewonnen. DJ Sam luisterde de wedstrijd muzikaal op met opzwepende muziek.

Nadat er vorige week in Kamerik al taart werd gegeten, werd het team vrijdagavond door voorzitter Henry van der Leeden op champagne getrakteerd. Daarna werd het kampioenschap in de kantine gevierd met een klein feestje.

Tekst en foto's: Gijs Kleinveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten