maandag 7 januari 2013

“Team Ketel 1” wint curlingcompetitie ijsbaan Woerden

Het team van Ketel 1 wint curlingcompetitie
“Team Ketel 1” mag zich een jaar lang Curlingkampioen van Woerden noemen. De ijsbaan op het Kerkplein in Woerden was dit weekeinde het decor van de spannende Grande Finale van een curlingcompetitie. Die competitie ging vier weken geleden van start. De winnaars van de halve finales speelden uiteindelijk tegen elkaar.

“Er werd tactisch en weloverwogen gespeeld”, zegt organisator Egbert-Jan Riegen, "maar in een gemoedelijke en gezellige sfeer". De winnaars ontvingen de Zilveren Fluitketel voor hun knappe prestatie. Zij wonnen in de finale met ruime cijfers.

Het team van Ketel 1 in actie
De initiatiefnemers van IJsbaan Woerden (Rotary Woerden, Stichting IJskasteel en Rotaract) zijn er ook dit seizoen weer in geslaagd de Woerdense jeugd en vele anderen een aantal uren ijsplezier te bezorgen.

De Woerdense ijsbaan was tot zondag 6 januari geopend. “We kunnen terugblikken op een prachtig seizoen,” zegt Klaas-Jan van Halm namens de organisatie. “In een maand tijd hebben 2500 kinderen de ijsbaan bezocht, deels tijdens schooltijd. De IJsbaan is inmiddels echt een begrip geworden in Woerden en omgeving.”

Nieuws over de ijsbaan is te vinden op de website (www.ijsbaanwoerden.nl) of via twitter @IJsbaanWoerden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten