dinsdag 6 december 2016

Kom Proeven bij Coop op 10 & 17 december

Nog even en dan is het zover: Kerst! Coop introduceert dit jaar de online kerstbestelservice: een speciaal kerstassortiment bestaande uit zo’n 60 producten, dat alleen online verkrijgbaar is.  Een selectie van de online verkrijgbare producten kunnen klanten op zaterdag 10 december bij Coop Romijn proeven tijdens een speciale editie van het jaarlijkse evenement Kom Proeven. Een  week later, op 17 december, kunnen klanten volop inspiratie opdoen met allerlei lekkers uit het assortiment van de winkel zelf.

Coop Romijn pakt dit jaar flink uit met Kom Proeven. Op zaterdag 10 december proeven klanten tussen 10.00 uur en 16.00 uur de heerlijke ossenhaas stroganoff en de tiramisu  uit de nieuwe, online kerstbestelservice. De demonstratrice staat in de winkel klaar om klanten uitgebreid te informeren over deze nieuwe online kerstbestelservice.

Tijdens Kom Proeven op zaterdag 17 december verrast Coop Romijn haar klanten tussen 10:00 uur en 15:00 uur  met lekkernijen uit de winkel, onder meer met het kwaliteitslabel Top! van Coop. Er is voor ieder wat wils. Alle producten en gerechtjes die deze dag te proeven zijn, zijn verkrijgbaar in de supermarkt.

 “Ons motto deze feestdagen is ‘Maak ‘t bijzonder’. Daar gaan we iedereen bij helpen! Met de online kerstbestelservice maken we Kerst dit jaar bovendien bijzonder makkelijk. Tijdens Kom Proeven willen we onze klanten inspireren en Kerst alvast volop laten beleven. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze gezellige evenementen. We maken er op beide dagen een feest van!”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten