zondag 13 maart 2016

WIK wint lustrumeditie Verenigingenspel Kockengen


Rabobank directeur Karen Walter overhandigt de cheque aan WIK. v.l.n.r. Karen Walter, Alex Peters, Ronald Verleun, Hans de Rijk en Michiel Pot.

In de grote zaal van Overdorp werd voor de vijfde keer het Verenigingenspel in Kockengen gehouden. Er deden 35 teams aan het spel mee. Enkele teams hadden zich in speciale kledij gestoken. De inzet was een cheque van € 250,- gesponsord door de Rabobank en een aantal geldprijzen beschikbaar gesteld door de Ondernemersvereniging Kockengen.

Op basis van 35 vragenronden over allerlei verschillende onderwerpen en een rode draadspel werd uitgemaakt welk team met de felbegeerde wisselbeker en hoofdprijs naar huis ging. Voorzitter Adrie de Lange vroeg Ad Goes, winnaar van 2015, de wisselbeker te overhandigen aan tafeltennisvereniging WIK uit Kockengen.Het team van WIK, bestaande uit Alex Peters, Ronald Verleun, Hans de Rijk en Michiel Pot waren zielsgelukkig met hun prestatie, nadat zij in voorgaande jaren niet hoger dan een vierde plaats eindigden. Met slechts een puntje minder werd de tweede prijs in ontvangst genomen door IJsclub Kockengen. LBNK 1 noteerde ditmaal een keurige derde plek.

Tekst en foto's: Gijs Kleinveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten