maandag 17 augustus 2015

Eerste Spinningmarathon in Kockengen

Op zaterdag 5 september organiseren Laatste bus naar Kockengen (LbnK) en Rabobank Rijn en Veenstromen de eertste Spinningmarathon tijdens de Jaarmarkt in Kockengen. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan het 18+ huis in Pieszyce in Zuidwest Polen van Stichting Join Our Mission (zie foto) Zet deze datum in je agenda en schrijf je nu in!

Op een leuke en sportieve manier het project van Stichting Join Our Mission steunen en er ook nog wat voor terug krijgen? Dat kan op 5 september 2015! Tijdens de jaarmarkt in Kockengen gaan zo'n 100 deelnemers op 125 fietsen 4 uur lang fietsen op de Voorstyraat. In de buitenlucht, op heerlijke beats en onder begeleiding van goede en enthousiastye instructeurs op de fiets voor jezelf en een ander!

Iedereen mag meedoen!
De Spinningmarathon begint om 11.00 uur en om 15.00 uur wordt er feestelijk afgesloten. Iedereen kan meedoen, zowel ervaren fietsers als beginners.

Je bepaalt zelf hoeveel uur je fietst en voor welk sponsorbedrag. Hoe meer mensen jou willen sponsoren, hoe hoger je opbrengst. De totale opbrengst komt geheel ten goede aan het 18+ huis. Het huis nadert zijn voltooiing en jij kunt meehelpen met het sponsoren van de laatste stappen.

Doe jij ook mee?
Aanmelden kan via communicatie@lbnk.nl

Geef direct door hoeveel uur je wilt spinnen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten