zondag 2 maart 2014

Wandelen voor onderzoek naar MS

Op zaterdag 19 april j.l. vindt het bijzondere wandelevenement MS Motion plaats. Van Maarssen naar Scheendijk zijn vier verschillende routes uitgezet met de afstanden 10 km, 15, km, 20 km en 25 km. In het hart van Nederland lopen deelnemers een afstand naar keuze voor de strijd tegen MS, want het sponsorgeld wordt besteed aan onderzoek naar de chronische ziekte Multiple Sclerose.

Het Nationaal MS Fonds organiseert dit sportieve evenement en roept mensen in de omgeving van mensen met MS op zich aan te melden. Familieleden, vrienden, collega’s van mensen met MS zien en ervaren de impact van de ziekte op het dagelijks leven en voelen zich vaak machteloos staan. Nu kunnen zij echt iets betekenen voor mensen met MS. Meelopen met MS Motion betekent namelijk direct investeren in onderzoek.

Deelnemers betalen 10 euro inschrijfgeld en leveren van te voren inspanning om 200 euro sponsorgeld op te halen dat zij over kunnen maken naar het gironummer van het Nationaal MS Fonds. Ondertussen kunnen zij zich aanmelden via janina@nationaalmsfonds.nl.

Lees meer informatie op www.nationaalmsfonds.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten