zondag 28 juli 2013

Eerste jeugdwedstrijd polsstokverspringen Kameryck

De drie nieuwe polsstoksterren uit Kockengen
(foto: Marla van den Haak)
Dinsdagavond is er voor het eerst een officiële jeugdwedstrijd polsstokverspringen georganiseerd op de nieuwe jeugdschans bij Kameryck.

Aan de jeugdwedstrijd, onder auspiciën van de Polsstokbond Holland, deden maar liefst drie nieuwe leden van de organiserende polsstokvereniging Stichtse Vecht mee. Dave de Gooijer, Thomas Poll en Menno Mooij, alle drie uit Kockengen, deden het in hun eerste wedstrijd meteen bijzonder goed en werden 1,2 en 3 in de Jeugd C.

Bij de Jeugd A was het Arnoud den Besten uit Woerden die de eerste plaats opeiste met een schansrecord van 8.87 meter, vier centimeter voor Kenzo Hielema uit Kockengen. Op de derde plaats eindigde Bram de Kruijf uit Zegveld.

In de jeugd B waren de eerste twee plekken voor Linschotenaren. Jorn Kamphof werd eerste met een persoonlijk record van 8.04 meter, Martijn Timmerman werd tweede en Dennis van Galen uit Polsbroekerdam eindigde op de derde plaats.

De nieuwe jeugdschans bij Kameryck is de eerste schans van de Polsstokvereniging Stichtse Vecht. Zij wil de komende jaren nog drie nieuwe jeugdschansen bijbouwen in de kernen Maarssen, Breukelen en Loenen. Elke maandagmiddag wordt er bij Kameryck van vijf tot zes uur getraind op de jeugdschans. Geïnteresseerden zijn welkom. Kinderen die mee willen trainen moeten zich in verband met een kleine wachtlijst a.u.b. eerst even melden bij Pieter Hielema pieter@hielema.com / 06-290 06 207

Geen opmerkingen:

Een reactie posten