maandag 7 december 2015

Groot feest met oud & nieuw: Twintig jaar Access Kockengen

Access Kockengen bestaat twintig jaar. Reden voor de organisatie van het jaarlijkse feest met oud & nieuw om extra uit te pakken. De organisatie is erin geslaagd de geweldige liveact Fragment, bekend van onder meer de Zwarte Cross, te contracteren. Ook is DJ Loek weer van de partij. Vrijdag 1 januari van 00.30 tot 6.30 uur.

 
Tot afgelopen jaar was de toegang op het feest van Access gratis. Echter mede door het goed te kunnen reguleren van de toegang van publiek en doordat er veel uitgegeven gratis toegangskaarten niet werden gebruikt, heeft de organisatie moeten besluiten een klein bedrag entree per persoon te vragen. Kaarten kosten € 5,- per stuk. Raadzaam is er snel bij te zijn. Immers er zijn 600 kaarten beschikbaar en op=op!
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar: op vrijdag- en zaterdagavond bij 't Honk, Sportweg 1, Dagelijks van 18.00 tot 22.00 uur bij Rien en Aafke Spithoven, Kerkweg 22 beiden in Kockengen en bij Brazzerie Lekker Belangrijk, Harmonieplein 41 in Maarssen. Later meer ….......................................

Tekst: Gijs Kleinveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten