dinsdag 15 juli 2014

Reisstijltest Midden-Nederland: tussenstand Stichtse Vecht

Stichtse Vecht kan nog tot eind juli meedoen via GoedopWeg.nl!

De Reisstijltest Midden-Nederland staat sinds eind mei op GoedopWeg.nl. Tijd voor een tussenstand! Inwoners van Stichtse Vecht blijken tot nu toe voornamelijk praktische reizigers. Dit reistype maakt afhankelijk van de omstandigheden de keuze voor de auto, fiets of benenwagen.

De praktische reizigers worden nauw gevolgd door gemotiveerde en imagoreizigers. Onder aan de lijst bungelen de OV-gebruikers, autoverlangers en de fanatieke autogebruikers. De uitslag kan wel nog alle kanten op, want de test loopt tot eind juli.

Doe ook mee en win!

Weet u nog niet welk reistype u bent? Doe dan de test op GoedopWeg.nl. Op basis van uw antwoorden op 25 vragen wordt u ingedeeld in één van de acht types: van bewust autoloze tot ontevreden reiziger.

Meedoen duurt slechts drie minuten. U maakt dan meteen kans op een trendy personal bike van Black Tail Bicycles ter waarde van 1.000 euro! Aan het einde van de test kunt u de score van uw gemeente vergelijken met die van andere gemeenten in de provincie Utrecht.

Meer informatie

Midden-Nederland Bereikbaar en de gemeente Utrecht onderzoeken via deze test de voorkeuren van de meer dan een miljoen reizigers die dagelijks in de provincie Utrecht onderweg zijn. Meer informatie over de Reisstijltest Midden-Nederland vindt u op GoedopWeg.nl: dé website voor reizigers in de provincie Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten